GÄSTBOK

Skrivet av LASSE SKOOG, den 8. dec, 2014

Ni glömmer väl inte anmäla er till Ballerup-resan?
I fjol fick vi för få anmälda och fick ställa in. Det vill vi väl inte i år igen?
Kom igen nu - ANMÄL DIG!!

E-post:

@gmail.com

lgskoog

Skrivet av Bo Krohn, den 11. nov, 2014

Det här kanske inget som man bör testa själv hemma i gatan. Och en särskild hälsning till Pelle Broberg. Vadå bilsport? Det går ju fortare på cykel.
http://cyclingtips.com.au/2014/11/rocacorba-daily-350/)

E-post:

@telia.com

bo.krohn

Skrivet av Sven Stenvåg, den 10. nov, 2014

Väldigt bra förslag att tipspengar kan sponsra CK Fix. Ändrade enkelt idag enbart överföring till CK Fix.

E-post:

@glocalnet.net

sven.fortuna

Skrivet av Peter folkeson, den 9. nov, 2014

Gräsrots-Rättelse:
CK Fix 1.777 kr står det när jag läser!!

E-post:

@pavilionclub.se

folkeson

Skrivet av Bertil Magnusson, den 9. nov, 2014

Gå in på Gräsroten Svenskaspel! Och se på vilken förening ni vill

E-post:

@telia.com

bermag

Skrivet av Bertil Magnusson, den 8. nov, 2014

https://svenskaspel.se/img/articles/2014/Gr%C3%A4sroten/Gr%C3%A4sroten_Livet_artikl_500x282.jpg Var är tipparna som kan hjälpa Fix? I år fick de 777kr. Kom igen det kostar inget extra Se gärna på andra cykelklubbar, det är bedrövligt. Hälsningar bermag

E-post:

@telia.com

bermag

Skrivet av Lasse Skoog, den 26. okt, 2014

Den som missar GCV´s klubbkvällar missar mycket! Folkessons fixar (!) och donar och gör så att alla trivs. Han och frun är guld värda.
Kul snack med grabbarna om gamla tider och nutid. Nästa gång - KOM! KOM!

E-post:

@gmail.com

lgskoog

Skrivet av Bo Krohn, den 25. sep, 2014

Det var bättre förr! Eller var det?
Se den här videon om en man som verkligen vördar det förflutna: http://vimeo.com/105556319

E-post:

@telia.com

bo.krohn

Är nu borta!!

Skrivet av Peter Folkeson, den 9. sep, 2014

6-7 september var det Tågdagarna i Landeryd. Exakt 5 månader efter GCV:s chartertåg till Burseryd var det åter dags för trafik till Burseryd alltså inga tåg på 5 månader. Det blev en provtur den 5:e på kvällen och det strulade på många vägövergångar. bommar blev nere pga ingen kontakt i de rostiga spåren. Godstrafik skall starta upp igen i december sägs det!
Varför skriver jag nu? Jo, jag pratade med en danska som hjälpte till med personalmaten och det visade sig att dom hade stuga i Landeryd och bodde i Köpenhamn och ingen bil utan tog tåget Köpenhamn-Helsingör+Helsingborg-Landeryd. Jag frågade var i Köpenhamn dom bodde svaret blev Valby och då frågade jag om Vigerslevvej 35 och dom bodde ett stenkast från denna berömda adress för oss Fixare.
Här fanns tidigare BANANI cykler, hon berättade att det var nu rivit och där hade byggts bostäder. Den gamle cykelbyggaren hade avlidit ca 2012 berättade danskan. Mer info finns på www.banani.dk. Bifogar foto från sommaren 2010.

E-post:

@pavilionclub.se

folkeson

Skrivet av Peter Folkeson, den 11. aug, 2014

Kurt "Katten" Geisler 75 år 11 augusti 2014! Imorse 6.15 körde sambo Kerstin mig till Knutpunkten, sen blev färja + tåg till Gillleje + buss vidare norrut längs kusten. Efter 10 minuters bussresa steg jag av 8.12 på Gardys vej och sedan efter 6 minuters promenad så var jag framme hos Kurt och Merete. Nu serverades Dansk Morgenmad med alla dessa delikatesser (även flytande!) dessutom det mesta hemmalagat av Merete! Smarrigt! Det pratades cykelminnen såsom ABOJ-tävlingar, 80-talets träningsresor till forna Jugoslavien (Porêc) och givetvis Restaurang Teaterkatten som Kurt startade. Fick höra om servitören som serverade Kattens berömda Plankstek. När den första serverades, så råkade den andra plankans mat glida av plankan rakt ner i kvinnans byst................ På söndag startar Kurt i Bjäre Runt tillsammans med sina danska cykelvänner, sedan bär det av till Österrike och Veteran VM i slutet av augusti, där Kurt är still going strong

E-post:

@pavilionclub.se

folkeson

Skrivet av Peter Folkeson, den 11. aug, 2014

Kurt "Katten" Geisler 75 år 11 augusti 2014!

E-post:

@pavilionclub.se

folkeson

Skrivet av Jörn Landgren, den 30. jun, 2014

Går ibland in o kikar på facebook, där hade någon via you tube sänt in en intressant film från årets Vätternrundan. Gå gärna in o titta på nedanstående länk angående en fantastisk cykelbragd....

https://www.youtube.com/watch?v=YxwsOvswkeg

E-post:

@telia.com

jrn.landgren

Var e Bengt Palm?

Skrivet av LASSE SKOOG, den 10. apr, 2014

Idag var det verkligen GAMLA CYKELVÄNNER på vägarna. Bosse, Hans-Ingvar, Lars-Åke och undertecknad tog en 6-milatur på den vackra skånska landsbygden. Härligt att cykla, hoppas fler kommer när kapten Bosse kallar.

E-post:

@gmail.com

lgskoog

Skrivet av Bo Krohn, den 9. apr, 2014

Äntligen!
En svensk proffsseger i herklassen: http://www.eurosport.se/cykel/circuit-de-la-sarthe/2014/forsta-proffssegern-for-ahlstrand_sto4207379/story.shtml

E-post:

@telia.com

bo.krohn

Skrivet av Peter Folkeson, den 8. apr, 2014

Ja, världen är liten..............
Här besöker vi cykelmetropolen Smålands Burseryd med tåg, där vår medlem Paul Malmberg en gång bott i stationshuset (se foto).
Per Broberg var lyrisk, han skulle direkt vid ankomst till Burseryd upp i byn och kolla läget. Per hade åkt mycket tåg dit (med byte i Landeryd) i sin ungdom!
Sedan visar det sig att lokstallsguiden vid namn Bosse Ljungkvist varit cyklist i Burseryd och tävlat med Paul Malmberg. Även Berne kände till honom.
På resdagens kväll var vi inne och kollade Landeryd på Facebook där dom lagt in om charterkörningen och ett foto från Burseryd.............ett antal personer hade gillat detta och en av dessa var f.d. GCV-medlemmen Claes (-Göran) Dahlström ovetande om att det var GCV som åkte tåget!

E-post:

@sigvantsbageri.se

peter.folkeson

Senaste kommentarer

24.06 | 18:31

Fina minnen, vad kul vi hade och har fortfarande 💪

26.05 | 09:05

Stort grattis Kaj, Du är värd många kramar och stor omtanke, önskar I...

24.05 | 15:21

Grattis på födelsedagen!

24.05 | 14:04

Grattis Kaj ha en trevlig dag, vet hur det er at bli 80 en herlig ålder.