KLUBBKVÄLL 22/10—15 PÅ FIX KLUBBLOKAL

KLUBBKVÄLL
TORSDAGEN DEN 22 OKTOBER 2015 
  

_____________________________________________________

  Skrivet av Kenneth Abrahamsson, den 1:a november, 2015

_____________________________________________________


Hej ALLA Fixare!

Det har via Pelle Broberg hamnat på min "Lott" att skriva en "Runa" över tid som varit. Det är självklart så att nämna i skrivna ord något som "betytt så mycket för så Många" är inte lätt.
 
Det är ju mycket känslor involverade i detta så viktiga "Kapitel" i våra liv. Kamratskap, Fostran, Framgång, Frustration ja orden kan bli hur många som helst. Då dessutom kopplat till ett antal Adjektiv som HÄRLIGT, SKÖNT, LYCKLIGT ETC. så beskriver det viktiga händelser i Allas våra liv. Krönt med en Afton där det serverades GRAVÖL ger ju en Fadd smak i våra munnar.

Vissa beslut i våra liv har vi kanske inte haft möjligheter att själva påverka men dessa kan ju vara för den enskilde mycket svåra att smälta. Kurt Vonnegut har ju uttryckt detta på ett sätt som alla förstår. "Gud give mig ro att acceptera det jag ej kan ändra, mod att ändra det jag kan, och klokhet nog att alltid veta skillnaden."

Trots allt som berörde oss djupt denna afton så var Glädjen över att få träffa gamla "kompisar" helt överskuggande. Minnena som fanns inom dessa klubblokals väggar antingen här på Jönköpingsgatan eller på Malmögatan kan kvitta. Våra "Färger" fanns ju runt oss i denna förnämliga lokal och skänkte många fina tankar från svunna dagar. TÄNK att som 15-åring 1963 på Skånska Mästerskapen få kröna sina sportsliga framgångar med ett Individuellt Guld i U-klassen.

Tack för uppdraget PELLE!

Inbjudan (klicka här)

Senaste kommentarer

24.06 | 18:31

Fina minnen, vad kul vi hade och har fortfarande 💪

26.05 | 09:05

Stort grattis Kaj, Du är värd många kramar och stor omtanke, önskar I...

24.05 | 15:21

Grattis på födelsedagen!

24.05 | 14:04

Grattis Kaj ha en trevlig dag, vet hur det er at bli 80 en herlig ålder.